Vučević nadigrao Cousinsa, Bjelica slavio protiv Dragona

Sinoć je dosta igrača sa naših prostora nastupilo u svojim klubovima. Nikola Jokić je imao još jedno sjajno veče, posebno puterski – postigao je 6 trojki iz 10 pokušaja, no to nije bilo dovoljno. Porzingis i ekipa sinoć su bili bolji. Dario Šarić je ponovo startao u petorci Phile, a njegov tim iznenadio je Houston:

Wolvsi su dobili Miami na teškom gostovanju i utakmici koja je obilovala napadačkim akcijama, na kraju je bilo 125 – 122 za Minnesotu. Jeff Teague sa 23 poena i 11 asistencija i Towns sa 20 poena i 11 skokova vodili su ‘vukove’ do trijumfa. Nemanja Bjelica igrao je 14 minuta, dovoljno za 9 poena i 2 skoka:

Na drugoj strani Goran Dragić je meč završio sa 18 poena, 6 skokova i 5 asistencija.

Orlando se vratio na pobednički niz. Savladali su Pelicanse u gostima sa 115 – 99, a Nikola Vučević je vodio teške bitke sa Cousinsom. Meč je završio sa 20 poena, 8 skokova i 3 asistencije. Mario Hezonja postigao je samo 2 poena u 5 minuta:

Na drugoj strani ni dominacija Davisa sa 39 poena nije pomogla Pelicansima.

Slabo su veče imali košarkaški Portlanda koji su poraženi kod kuće od Toronta, 85 – 99. Odlučila je druga četvrtina u kojoj je tim iz Oregona postigao samo 6 poena.

Jusuf Nurkić je igrajući za Portland na parketu proveo 26 minuta, postigao je osam poena te upisao šest skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*