Dobra odluka Hornets?

Jordanovi Hornetsi su dosta riskirali ovo ljeto. Doveli su prvo Howarda koji nikako nije mogao naći ritam već posljednjih nekoliko godina, a uz njega je stigao i novi back up play Michael Carter Williams. Bivši rookie godine koji je oduševljavao svojim igrama u Sixersima muči muku s povredama nekoliko posljednjih sezona.

Tako je odlučio uoči početka ove da ode na operaciju koljena te da napokon ostavi sve probleme iza njega. Evidentno je talentiran igrač, imao je najbolji debi ikada u Ligi, a u svojoj prvoj sezoni je uspio osvojiti i nagradu za igrača mjeseca, što je malo kome uspjelo. Nakon toga povreda za povreda, promjena dosta ekipa i nikako nije uspio uhvatiti ritam.

Sada je izjavio kako se napokon osjeća bolje, iako oporavak još traje. Sada su se Hornetsi odlučili poslati MCW u G-ligu. Žele da tamo uhvati ritam utakmica i da se postupno vraća u formu. Tamo će mu sigurno biti lakše nego da odmah mora uskočiti u prvu ekipu. Zasada su Hornetsi pogodili s jednim pojačanjem, Howard jako dugo vremena nije ovako dobro izgledao, Kemba je standardno kvalitetan, a pogodili su i na draftu s Monkom. Ako uspiju vratiti MCW-a u optimalnu formu, postati će puno opasnija ekipa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*