Još jedan udarac za Cavse

Prošlogodišnji finalisti su očajno krenuli u sezonu. Trenutno su na 12(!) mjestu Istočne konferencije, a gore od pozicije je samo igra Cavsa. U oba smjera su katastrofalni, pogotovo u obrani. Njihov defenzivni rating je čak lošiji i od ratinga Sunsa koji su prve tri utakmice sezone izgubili sa kombinirano 92 poena razlike.

Lebron i Lue su već izjavili kako nemaju razloga za brigu i da je tek početak sezone, no poslije ovakvog starta moraju biti zabrinuti. Sinoć su izgubili utakmicu od vrlo dobrih Pacersa, no to nije sve što su izgubili. Na mjesec dana su ostali i bez Tristana Thomspona. Iako je ove sezone u katastrofalnoj formi bio je jedan od ključnih igrača pod košem Cavsa koji sad praktički ostaju bez pravog centra.

Lue će morati pod hitno nešto smisliti ukoliko želi zadržati posao. Njegovo opravdanje je bilo da novi igrači nisu naviknuli igrati s Lebronom i da je to razlog loše forma. Moramo reći da je ovo vjerovatno najgori izgovor koji smo čuli u zadnje vrijeme. Lebron je možda i najbolji igrač lige, ali je izuzetno nesebičan u napadu, s odličnim pregledom igre i ne vjerujemo da treba puno navikavanja za igranje s njim. Uostalom novi igrači su samo Rose i Crowder, s tim da je Rose jedna od svijetlijih točaka Cavsa u ovoj sezoni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*