Šta ćemo sa ovim čovekom?

Joakim Noah
Newday

Izvor: New York Knicks Balkan

Verujem da su neki od vas zaboravili na njega, a da neki ne znaju sta se desava sa njegovom situacijom.

Prosle sezone, da bi se brze oporavio od povrede, Noah je koristio supstancu koja je na listi zabranjenih supstanci NBA lige. Noah navodno nije znao za to, a za kaznu, liga ga je suspendovala na 20 utakmica. Noah se tada izvinio navijacima i obecao da ce se vratiti jos jaci.

Kako je prosle sezone sa ove kazne skinuo 8 utakmica, 12 utakmica suspenzije su se prenela na sezonu 17/18. To nam govori da je njegov povratak na teren blizu. Knicksi su odigrali 8 utakmica do sada, a Noah bi trebalo da bude dostupan treneru za mec Knicksa i Cavsa koji se igra 13.11.

Nasa unutrasnja linija deluje sasvim dobro ove sezone. Kanter i Quinn dele minute, a Hernangomez cak ni ne dobija prilike. Kanter je sjajan u ofanzivi, lagano dolazi do poena, a u stanju je da ima 10+ skokova svako vece. U odbrani je los, a Quinn donekle uspeva da ga nadomesti u defanzivi, zbog ogromnih saka i iskusnih postavljanja.

Noah suspendiran!

Znamo svi kako je Noah igrao prosle godine. Svi smo ga psovali, ubedljivo je bio promasaj godine. Pre samo par godina, bio je treci u trci za MVPa i jedan od najboljih defanzivaca u ligi. Mora, ali mora da je nesto ostalo u njemu, nesto od tog igraca od pre par godina. Ako neko ima motivacije i zelje, sve se moze. Noah, ovo ti je poslednja sansa od naseg admin tima. Da smo mi uprava fransize (kao sto nismo) dali bi mu par utakmica da pokaze da vredi svih onih miliona, a ako ne, prosto bih ga izbacio iz rotacije i pustio da trune, jer necu da mi on igra pre mladog Hernangomeza i borbenog i korisnog Quinna.

Noah, ali i upravo, pamet u glavu!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*