Vrelina se provukla

Dvije potpuno različite utakmice smo vidjeli u dva poluvremena u Los Angelesu. Prvi dio su dominirali momci iz South Beacha. Whiteside je držao reket pod kontrolom, Dragić i oba Johnsona su držali uzde izvana i činilo se kako će Miami relativno lagano odnijeti pobjedu.

No onda je došla i posljednja četvrtina. Momci iz Heata kao da su ostali na klupi i mislili da će se utakmica sama od sebe dobiti i počeli su griješiti i promašivati. Clippersi su ušli u četvrtinu sa 16-0 i uspjeli stići najveći zaostatak u njihovoj povijesti, 25 poena zaostatka koje su imali Heatovci u drugom poluvremenu. Izgubili su u tom periodu 7 lopti i sva voda je išla na mlin Clippersima.

Tek nakon 5 minuta su uspjeli pogoditi koš a na kraju su mirnim izvođenjem bacanja uspjeli izvući pobjedu protiv razgoropađenih Clippersa. Austin Rivers je bio tragičar koji je promašio 2 bacanja 17 sekundi prije kraja, a na drugoj strani je James Johnson pogodio oba. Griffin je promašio tešku trojku za produžetak i Heat je slavio puno teže od očekivanog.

Whiteside je bio sjajan, ubacio je 21 poen uz čak 17 skokova i 3 blokade, a Tyler Johnson i Ellington su nadoknadili s klupe izostaka Waitersa i ubacili po 19 i 17 poena. Dragić je bio solidan, no ispod svog prosjeka sa 12 poena i 6 asista. Blake je opet bio najbolji kod Clippersa sa 23 poena i 7 skokova, dok je Jordana uspio uhvatiti čak 19 lopti i ubaciti 10 poena. S klupe je Sweet Lou ubacio 22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*