Tatum out?

Trenutno najbolja ekipa u NBA ligi su Boston Celticsi. Sinoć su dobili Lakerse u vječnom derbiju i tako stigli do 10 uzastopne pobjede. Stevens je sjajno posložio ekipu, Irving, Tatum, Baynes, Theis i ostali novi igrači su se sjajno uklopili i Kelti zasada izgledaju sjajno.

No jedna stvar bi im mogla malo poremetiti planove. Rookie Jayson Tatum se ozijedio na sinoćnoj utakmici protiv Lakersa u prvom dijelu, te nažalost nije mogao odigrati utakmicu do kraja. Poslije utakmice je Tatum nosio posebnu čizmu, kako bi zaštitio zglob, a prema prvim informacijama ozlijeda nije teže prirode.

Tatum bi danas trebao ići na snimanje zgloba te će se poslije toga više znati. Na samoj utakmici nije izgledalo ništa ozbiljno, tako da Tatum ne bi trebao propustiti puno utakmica, ako uopće i propusti koju. Zasada je Tatum jedan od najbolji rookiea lige. Postiže gotovo 15 poena uz sjajnih 50% šuta iz igre. Stevens ga je sjajno uklopio, te osim napada Tatum je vrlo dobar i u obrani. Aingie je još jednom pogodio s izborom na draftu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*