Zašto je ovo fotka decenije?

aba-liga.com/Nenad Negovanović

Izvor: Sportske.net

Malo je onih koji pamte da je ABA liga u prošloj deceniji imala i svoj “Ol-Star”, ali među njima je naš kolega Pavle Knežević koji je iz arhive izvadio fotografiju o kojoj se priča na društvenim mrežama.

Fotografija je nastala pre više od deceniju, krajem decembra 2006. godine kada je odigran prvi od dva “Ol-Stara” regionalne košarkaške lige.

Scenu sa parketa dvorane “Tivoli” zabeležio je Nenad Negovanović koji do danas verovatno nije ni pomislio da bi ova fotografija mogla da posluži kao definicija “besmisla rata” na ovim prostorima, kako je to konstatovao bivši košarkaški as Bojan Popović.

Reagovao je i aktuelni košarkaški reprezentativac Nikola Kalinić, on je na “Tviteru” sve prokomentarisao uz emotikone koji ukazuju da “plače od smeha”.

Među komentarima koji su se pojavili bilo je nekih vrlo interesantnih pa je tako Bojan Popović na konstataciju da “Sve nas ujedinjuje ista želja” istako da se radi o “…želji za dobrom košarkom”.

Pomenimo i to da je oštro oko objektiva Nenada Negovanovića ovekovečilo ovaj trenutak dve i po godine nakon što se u javnosti pojavio “kućni video” popularne hrvatske pevačice.

A na fotografiji o kojoj se priča nalaze se hrvatska pevačica Severina nastupa na All Star utakmici ABA Lige 2006. godine dok u pozadini posmatraju (redom), ako se ne varam, Gurović, Šuput, Jeretin, Joksimović, Peković i Rašić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*