Ball opet udario u Zid

Los Angeles Lakersi se nisu baš proslavili protiv Čarobnjaka. Prva dionica je bila izjednačena, no ulaskom u drugu četvrtinu Wizardsi kreću stvarati prednost. Klupa Lakersa jednostavno nije mogla pratiti Čarobnjake, Porter i Beal su bili prejaki u prvom dijelu, a kada se priključio i Wall Wizardsi su brzo počeli stvarati dobru zalihu poena.

Slična priča se nastavila u trećem periodu, kad su došli i do 21 poen prednost. Lakersi su najbliže bili na 9 razlike, no nisu ozbiljnije zaprijetili Wizardsima. Lonzo Ball je opet imao katastrofalnu šutersku veče. Samo 3/12 iz igre, 1/7 iza linije 7,24, a nije se proslavio niti na bacanjima. Istina, imao je po 8 asista i skokova, no šut jednostavno neće ući. Obranu je također zanemario u ovoj utakmici, Wall je bio kao na promenadi i radio što je htio.

Lakersi su općenito imali dosta loše šutersko veče. Najviše su ubacili Lopez i Clarkson. Lopez je šutirao vrlo loših 4/12, a Clarkson je gotovo sve svoje poene ubacio u prvom dijelu. Obojica su završila na 5 poena, dok su Pope i Kuzma stali na 13.

Kod Čarobnjaka samo Gortat nije bio dvoznamenkast iz petroke. Wall je ubacio 23 poena uz 8 skokova, Beal 22, a Porter 20 uz 11 uhvaćenih lopti.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*