Joker se probudio, pa gurnuo Oklahomu u ambis

Twitter

Osveta je bila slatka. Nuggetsi su se revanširali OKC-u za poraz u prošloj sezoni, kada je Westbrook trojkom u zadnjoj sekundi pokopao nade Nuggetsa za plasman u play off. Ovoga puta Denver je strpljivo gradio pobedu, nadoknadio minus, i malo po malo stigao do 102 – 94.

OKC je krenula silovito, povela sa 22 – 11, no to je bilo kratkog daha. Čim se se prve zvezde umorile, i otišle na klupu Denver je stigao do egala na poluvremenu. Nikola Jokić je loše otvorio meč, brzo je dobio dva faula, pa je vrlo oprezno ulazio u duele što je u pojedinim momentima Adams znao dobro koristiti. Klupa Denver pokazala se kao vrlo moćno oružje, a Mudiay, Barton i Plumplee i ovoga puta su bili na visini zadatka, i zaslužni su za 47 poena!

Nikola Jokić je odigrao najbolje kad je najvažnije, u nastavku meča kada je Denver i napravio ključnu razliku za pobedu. Završio je sa novim double doublom, 15 poena, 11 skokova i 3 asistencije.

Mudiay je bio najefikasniji sa 21 poenom, dok je Millsap također odigrao odlično u nastvku i završio sa 17 poena, 7 skokova i 5 asistencija.

Kod OKC-a najefikasniji bio je Anthony sa 28 poena, dok je loše veče imao Westbrook koji je šutirao vrlo loše, pogodio je svega 6 od 22 pokušaja iz igre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*