“Rekao sam Draymondu da ću ga prebiti”

Philadelphia 76ersi su ozbiljno ušli u ovu sezonu. Napokon izgledaju kao kvalitetna ekipa, koja sada polako počinje ispunjavati svoj ogromni potencijal. Najveće zasluge imaju Embiid i Simmons, iako i ostali igrači kao naš Šarić i Covington daju ogroman doprinos. Večeras ih očekuje možda i najteži mogući zadatak u NBA, a to je utakmica protiv Warriorsa.

Glavni igrač, centar Joel Embiid se vraća nakon što je odmarao protiv Kingsa. Željan je igre i kaže da se jako raduje utakmici s Warriorsima. -“Draymond i ja smo pričali ljetos i rekao sam mu da ću ga prebiti”- kaže Embiid u šaljivom tonu. -“Stvarno jedva čekam igrati protiv njega, volim kako trash talka i čini mi se da sam je sličan njemu. Biti će ovo zanimljiva borba, posebno protiv Stepha, Klaya, Kevina i ostalih”-

 

 

“Ratnici” su napokon ušli u formu, u posljednjih 10 dana dobili su sve utakmice i stvarno izgledaju impresivno. Draymond Green je podigao formu, a iako su bili bez Duranta neko vrijeme, to se nije previše osjetilo. Kerr je izjavio na Noć Vještica da je rekao svojoj ekipi da je sada gotovo trening kamp i da mogu početi igrati. Od toga Warriorsi ne znaju za poraz, a impresivni su na oba kraja terena.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Svi mrze Draymonda, ali samo je on uspeo ovo u jednoj sezoni! - Ostatak Sveta
  2. Izgubio je poverenje i poštovanje. Ponovo! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*