Velika gužva u kineskoj četvrti

Kao što već znamo obećana zemlja za košarkaše je Kina. Velika većina igrača koji ne dobiju ugovor u NBA se sele u Kinu i tamo dominiraju. Među zadnjima je prešao Brandon Jennings, Michael Beasley je prije nego je stigao u Knickse rušio rekorde, a neki kao Marbury su već starosjedioci.

Baš Marbury, koji je početkom sezone čak izjavio kako bi se htio vratiti u NBA s 40 godina, je ušao u sukob s još jednim Amerikancem Jimmerom Fredettom. Jimmer uživa status superzvijezde u Kini, tovari koš iz svih pozicija, a i sinoć je bio vrlo blizu triple double učinka.

No, pred kraj 3. četvrtine, Jimmer je krenuo na ulaz, a pod košem je Marbury agresivno krenuo na njega. Izbio mu je loptu, faula nije bilo, no Jimmer se naljutio na pretjeranu agresivnost Marburya, te ga je gurnuo. Njih dvojica su vrlo brzo razdvojeni, nije došlo do neke veće gužve.

Jimmer je na kraju totalno izdominirao ovaj meč. Ubacio je 54 poena, imao 13 skokova i podijelio 10 asista i pobjedi svoje ekipe nakon produžetaka. Marbury je bio dosta lošiji, te je ubacio samo 4 poena uz 6 skokova.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Reči Brada Stevensa koje vraćaju veru u magiju - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*