“Minute se moraju zaraditi”

Karijera Nerlensa Noela je u naglom padu. Još otkada je odbio četverogodišnji ugovor vrijedan 70miliona$ od Mavsa, sve je krenulo ka gorem. Rekao je kako je on igrač za max ugovor, nažalost nitko mu ga nije bio spreman ponuditi, tako da je na kraju prijelaznog roka potpisao jednogodišnji ugovor s Mavsima vrijedan nešto manje od 5 miliona $.

Tu je Noel izgubio mnoštvo novaca, no činilo se kako mu je ovo još jedna prilika za dokazivanje i da napokon opravda svoje riječi-da je igrač za max ugovor. Nažalost to se nikako ne ostvaruje. Ove sezone je na uvjerljivo najmanjim prosjecima u karijeri. Bilježi samo 5,5 poena uz 5,6 skokova u samo 17 minuta koliko dobija u prosjeku. Da bi stvar bila gora, u posljednjoj utakmici protiv Cavsa uopće nije ulazio u igru.

Nakon utakmice trener Carlisle je odgovorio na pitanje zašto nije koristio Noela u ovoj utakmici. -“Minute se moraju zaraditi.”-kratko i jasno je rekao trener Mavsa. -“Trenutno za minute se bore on i Salah. Salah je zaradio svoje minute. To je prilično jednostavno kod mene, ako se boriš i ako se trudiš dobićeš minute. Prilično jednostavno.”- dodao je Carlisle.

Mavsi su nastradali protiv Cavsa, a Carlisle je nadalje objasnio da nije stavljao Noel jer se bojao kako će se snaći sa šuterim Cavsa. Čini se da ni ostali koji su igrali nisu ništa bolje znali, jer Love je odigrao utakmicu sezone sa 29 poena i 15 skokova. No očito postoji neki problem s Nerlensom i njegovim pristupom. Dok god to ne promijeni na max ugovor ne može računati.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Jedeš hot dog, a želiš minute? - Ostatak Sveta
  2. Trade na pomolu? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*