Cavsi merkaju visokog momka

Twitter

Cavsi imaju jedan od najlošijih startova sezone. I ne nazire se kraj. Individualno, Lebron James daje maksimum, ali on ne može igrati sam. A bez timske igre, i to je ono što Cavsi nemaju, snažnije odbrane, ono u čemu su najslabiji u ligi, nema ni napretka. Na listi povređenih su i dalje Thomas, Thompson, rovit je Rose, a čini se da je tim najtanji na poziciji petice koja je ipak neprirodna pozicija za Kevina Lova.

Zato se čini da be Cleveland mogao posegnuti za pojačanjem na toj poziciji, a kako javlja portal Fadeway World, najbliži dolasku je nova igrač Sunsa, Greg Monroe. Monroe je u tom klubu završio nakon tradea Bledsoa u Buckse, a novi klub želi da ga se što pre reši.

Kako je preneo novinar Cleveland.com Joe Vardon, Csavsi nisu zainteresovani za dovođenje Okafora o čijem se odlasku iz Phile uveliko priča. Monroe je mnogo bolja opcija za njih, iako napadački ove sezone ne blista – beleži svega 6.8 poena po meču.

 

After getting dealt to Phoenix in the Bucks/Suns Eric Bledsoe trade, he finds himself on a team that has no need or want for him. The feeling is mutual, though, and both sides are expected to part ways soon enough. A buyout or trade is inevitable, and the Cavaliers could be the first ones to explore such a scenario. Iako ova kombinacija zvuči čudno i teško da se od Monroa može očekivati da će doneti napredak u igri Cavsa, on bi mogao biti bitno pojačanje na klupi gde Cavsima fale iskusni visoki igrači na poziciji petica. Plus, mogu ga dovesti za mali novac što je isto u slučaju ovoga kluba bitno.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*