Clippersima stiže toliko potrebno pojačanje!

U velikoj su krizi LA Clippersi. Nakon sjajnog starta poptuno su pali u igri, i trenutno su 11. na Zapadu, sa 5 pobeda i 7 poraza. Serija povreda, koja je započela povredom Miloša Teodosića 21. oktobra, potom povredama Gallinarija, Beverley i Riversa, doprinela je da tim iz LA ima ovako loš učinak.

Povratak srpskog playa željno se očekuje. Iako je prema prvim najavama Teo trebao da se vrati tek iduće godine, potom sredinom decembra, on je ovih dana po prvi put snimljen kako trenira. Što je svakako dobra vest…

“Sjajno je videti ga ponovo na terenu!”, konstatovali su novinari Foksa, ističući da je još rano za prognozu kada će Teo moći da zaigra za Clippse.

Teodosić je ovog leta prešao iz moskovskog CSKA u LA tim za koje je odigrao četiri predsezonske utakmice, uz proseke od 6,8 poena, 5,5 asistencija i jedne krađe za nepunih 25 minuta po meču, a kada je takmičarska sezona počela, prosečno je na parketu provodio 16 minuta i za to vreme ostvarivao 5,5 poena i četiri asistencije. Po mnogima daleko od onoga što Teo ume i zna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*