LiAngelo na putu kući

Nakon što je nekoliko dana proveo u hotelskoj sobi, Liangelo Ball i ostatak ekipe “s ljepljivim prstima” su pušteni kući. Iako se pričalo da bi mogli jedan duži period provesti u Kini zbog rigoroznog zakona, Ball je ipak pušten da se brani sa slobode, tj iz Amerike. Tužba još uvijek nije povučena, a zasada se samo nagađa kolika će biti kazna.

Prije nekoliko dana srednji brat Ball familije je sinoć uhvaćen u “nedopuštenim aktivnostima” na turneji u Kini. Bio je u pritvoru, no sada je pušten.  Prema informacijama može mu prijetiti čak 3-10 godina zatvora zbog ovog “ispada”.

Glava familije se još uvijek nije službeno izjasnio, no ukratko je izjavio kako je ova stvar napuhana i da situacija ipak nije toliko ozbiljna.

Nedavno je drugi izdanak “slavne” Ball obitelji, LiAngelo krenuo na sveučilište UCLA. Sezona još uvijek nije počela, a ekipa je trenutno u Kini gdje bi trebala odigrati utakmicu s Georgia Techom. To je ujedno trebalo biti i otvaranje sezone.

No LiAngelo izgleda ima druge stvari na pameti putujući stranom zemljom. Naime, on i još dvojica njegovih suigrača Cody Riley i Jalen Hill su uhvaćeni u krađi. Trenutno nije poznato više detalja, no sva trojica su odvedena na policiju na daljnje ispitivanje.

LiAngelo je nedavno debitirao za svoje novo sveučilište protiv Cal Statea, a ubacio je 11 poena za 16 minuta. Nije poznato kakva kazna očekuje Ballovog pulena, a vjerujemo da će reakcija najstarijeg Balla Lavara biti burna.

1 Trackback / Pingback

  1. Lonzova statistika šokira, a jeste li videli statistiku njegovog brata Liangela... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*