“Željko je enciklopedija”

Euroleague.net

Počekom ove sezone europski prvak Fenerbahce se morao pojačati pod košem jer je njihova dosadašnja uzdanica Ekpe Udoh otišao put NBA lige. Doveli su NBA pojačanje, sada već iskusnog centra Jasona Thompsona koji je u svoje vrijeme važio za vrlo dobrog prospekta. Počeo je svoj NBA put u Kingsima koji su ga i draftirali 12.pickom prve runde. Tamo je proveo svoj najveći dio karijere, a kratko je bio u dresu Warriorsa i Raptorsa.

Fener mu je prvo europsko iskustvo, nakon što je proveo dio prošle sezone u Kini, a nije mogao dobiti boljeg učitelja od Željka Obradovića. S tim se slaže i sam Thompson. -“Imamo Hall of Fame trenera o kojemu njegov životopis dovoljno govori. Svaki puta kada pričam pokušavam upiti sve što kaže. Željko je prava košarkaška enciklopedija.”- napisao je Thompson u svom blogu za stranicu Eurolige.

-“Inače je jako strog, ali ima pravo na to zbog svojih uspjeha. Mislim da se mogu poistovjetiti s njim, jer on puno daje ali i puno traži od svojih igrača. Mislim da mogu još puno napredovati kod njega.”-

Euroleague.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*