Fear the Dear

Jedan niz je večeras morao pasti u Milwaukeeu. Pistonsi su imali 5 zaredom, Bucksi 3, a na kraju su Kiddovi puleni izašli kao bolji protivnik iz ovoga meča. Defenzivno su napokon odradili posao kako treba, ubilježli su čak 16 blokada što je samo 2 manje od njihovog rekorda franšize. Ish Smith i ostali će sigurno sanjati Giannisa i Makera koji su ih izdominirali pod obručima sinoć.

Tek drugi puta ove sezone Giannis nije bio najbolji strijelac svoje ekipe, ovaj puta je Middelton preuzeo tu ulogu koji je ubacio 28 poena. Utakmica je gotovo cijelo bila u egalu, a x-faktor u drugom dijelu je bila nova akvizicija Bucksa Eric Bledsoe. Nakon što je promašio prvih 6 šuteva, svih svojih 14 poena je ubacio u drugom dijelu, te ključan koš koji je manje od minute prije kraja dao prednost Bucksima.

Pistonsi su uprskali svoju šansu, izgubili su previše lopti u završnici i njihov niz je nažalost gotov. Cijela petorka Bucksa je osim obrane bila sjajna i u napadu. Svi su bili dvoznamenkasi, Giannis je ubacio 21 poen uz 4 blokade i 3 ukradene lopte, Snell je ubacio 13, a Maker je s klupe isto imao 4 blokirana šuta. Kod Pistonsa season high je imao Bradley s 28 poena, a Harris i Drummond su ubacili po 13, dok je Dre dodao i 17 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*