“Draymond je bio u pravu”

Cleveland Cavsi su u velikoj krizi ove sezone. Napad im još nekako funkcionira na leđima Lebrona Jamesa, no obrana je blago rečeno katastrofa. Uz loše igre doživjeli su i nezgodnu seriju povreda. Nove akvizicije Thomasa nema do iduće godine, Roseu je ovo već druga sitnija povreda, a nedavno se i Tristan Thompson povredio i tako “osakatio” visoku liniju Cavsa.

Serija povreda i loših rezultata dovelo je do toga da Lebron James mora provesti puno više minuta na terenu od planiranog. Iako se znakovi umora na njemu ne vide, igra gotovo 40 minuta u regularnoj sezoni kad tada će ostaviti traga, pa čak i na Lebronu Jamesu. Na to je već ukazao i Draymond Green koji je izjavio kako Cavsi previše koriste Lebrona i kako on previše igra.

S tim se složio i Lebron. -“Mislim da je Draymond bio u pravu. Dvojica playmakera su trenutno izvan stroja, pa smo morali malo prilagoditi rotaciju. To je značilo više minuta za mene nego što bih želio.”- rekao je Lebron. Lue je izjavio kako je davao Lebronu veći minutažu da uhvati ritam nakon što je odigrao samo jednu utakmicu predsezone, no Lebron je već odavno na 100% i Lue bi trebao početi gledati malo širu sliku i smanjiti mu minutažu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*