Bjelica siguran, Kingsi iznenadili Blazerse

eurohoops.com

Pobedom u Dallasu, Wolvsi su se učvrstili na trećem mestu Zapada. Do trijumfa 111 – 87 vodili su ih Butler sa 21 +, Wiggins sa 19, odnosno Towns i Teague sa po 15 poena.

Nemanja Bjelica je ponovo koristio odlično svoje minute – za 12 minuta upisao je 7 poena uz samo jedan promašaj iz igre (2/2 za dva, 1/2 za tri), 3 skoka i asistenciju.

Kod Mavsa su najefikasniji bili Barnes sa 18 i Nowicki sa 15 poena.

Kigsi su iznenadili Blazerse, dobili su ih na svom terenu, 86 – 82. U egal utakmici u kojoj se niti jedan tim nije odlepljivao na osetniju prednost, finiš je pripao timu iz Sacramento u kojem je partiju karijere prikazao centar Cauly-Stein i meč završio sa 22 poena i 10 skokova. Najbolji kod Blazersa bio je Damian Lillard s 29 poena.

Naši igrači nisu odigrali svoje najbolje partije, Jusuf Nurkić je za 27 upisao četiri poena, sedam skokova, jednu asistenciju i dve ukradene lopte. Bogdan Bogdanović se preselio na klupu a za 24 minuta postigao je 2 poena, uz po 3 skoka i asistencije i 2 ukradene lopte. Njegov šut je bio vrlo loš, pogodio je tek jednom iz 8 pokušaja iz igre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*