Durant o OKC: “J***š ih sve!”

MVP prošlogodišnjeg finala i ključni faktor Golden State Warriorsa u pohodu na drugu titulu u tri godine, Kevin Durant, dao je jedan od najzaninljivijih intervjua za GQ magazine i Bleacher Report.

Durant je vrlo eksplicitno govorio o svim temama, pa i svom lažnom profilu, o lojalnosti u NBA, ali i o njegovim odnosima sa bivšim klubom, Oklahomom. Njegov rastanak sa timom nije dobro prošao, a prošlogodišnji povratak u Oklahomu u dresu ‘mrskih’ rivala bio je izuzetno buran:

Zamalo tuča ‘izdajnika’ Duranta i bivših saigrača

No, Duranta koji nije mnogo pričao lošega o svom bivšem klubu odnedavno je preplavilo jedno osećanje – razočaranosti. Durant se nadao kako će Thunderi penzionisati njegov dres sa brojem 35, no klub ga je dao P.J. Dozieru, nedraftanom igraču koji ima ‘two way ugovor’. Durant to smatra uvredom.

˝Kad sam odlazio nisam imao takvu perspektivu, nisam imao taj tko ih je*e stav ni kad sam se vraćao u Oklahomu, nisam. Tek nakon što su dali moj broj, pomislio sam ma je*eš ih sve. Puno sam tada razmišljao o svemu, pomislio sam nije to tako strašno, nisam više tamo, nemam više taj broj i mogu raditi s njim što žele, ali dati broj two-way igraču….Mislio sam da će reći ne, imamo previše dobrih uspomena s tim brojem. Napravili su nešto što mi se ne sviđa, ja sam napravio nešto što se njima ne sviđa i to je tako, s*anja se događaju,˝ – rekao je Durant o svemu.

Durant i dalje veruje da će klub penzionisati taj dres jer u njemu je stekao igračku afirmaciju a jednom je klub doveo nadomak šampionske titule.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*