Docu se trese stolica

Prošla NBA sezona je bila iznimka što se tiče trenerskog posla. Naime, niti jedan trener nije dobio otkaz i svi koji su počeli sezonu, završili su je na istom radnom mjestu. Ove godine već je otkaz dobio trener Sunsa Watson, a čini se kako još i nekolicini posao visi o niti. Jedan od njih je glavni i odgovorni u Los Angeles Clippersima Doc Rivers.

Do prošle sezone je bio i GM i glavni trener, no onda je razrješen dužnosti GM-a nakon nekoliko krajnje diskutabilnih poteza. Najviše mu se zamjera potpisivanje isluženih veterana i nemogućnost Clippersa da prođu dalje od drugog kruga u playoffu. U ovu sezonu su ušli u dosta promjenjenom sastavu zbog odlaska Paula i početak čak i nije bio toliko loš.

Nažalost povrede su još jednom krojile sudbinu Clippersa. Galinari i Teodosić su izvan stroja,a obojica su trebali biti vrlo bitne karike u Docovom sastavu. Bez njih ide jako teško i trenutno su Clippersi na čak 9 uzastopnih poraza. Doc jednostavno ne može naći rješenje, a sinoć su ih isprašili i Knicksi.

Ovo je znak za alarma u Los Angelesu. Gube strpljenje s Docom već duže vremena, a čini se da bi još koji poraz bio kap koja će preliti čašu i nakon nekoliko godina bi mogli gledati nekog drugog na poziciji glavnog trenera.

1 Trackback / Pingback

  1. Clippersi ostali i bez Beverlya - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*