Povratak ‘nasmejanog’ Juancha, Jokiću srpski derbi

Denver Nuggets

Sa 16 poena, 14 skokova i 3 asistencije Nikola Jokić je učestvovao u pobedi svojih Nuggetsa nad Kingsima, 114 – 98. Na drugoj strani vrlo dobar utisak ostavio je Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa 10 poena i 3 skoka.

Zanimljiv meč gledali smo u Sacramentu. Prvo poluvreme proteklo je u poprilično izjednačenoj igri oba tima. Domaćina su u igri držali George Hill i Koufus koji je pod koševima pravio dosta problema Jokiću, Plumleeu i Fariedu. Sa druge strane, Denver je poprilično oscilirao u igri. Osetilo se odsustvo Millsapa, a šut sa distance ih nije išao. Egal je sa strane tima iz Denvera držao Will Barton koji je dosta situacija rešavao solo prodorima.

Nuggetsi se odlepljuju tek u trećoj deonici, koju dobijaju sa +11, a u toj četvrtini proigrao je Nikola Jokić, a Nuggetse je krenuo i šut za tri poena. Tako se nastavilo i u poslednjoj četvrtini kada se Denver odlepio i na 20 poena prednosti, i već je sredinom četvrtine bilo jasno da pobeda ide u Colorado.

Barton sa 25, Harris sa 20 i Murray sa 18 poena bili su najefikasniji kod Denvera, kod domaćina su Hill i Koufus dali po 16 poena. Fanove Denvera posebno je obradovao povratak na teren Juancha Hernangomeza koji je tri sedmice bio odustan zbog mononukleoze. On je meč završio sa 11 poena:

1 Trackback / Pingback

  1. Jokić nije kriv - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*