‘Superman’ ponovo leti, Boogie udara

Thunderi i dalje ne igraju na nivou koji se od njih očekuje. I pored sjajnog otvaranja i dvocifrenog vođstva na početku, sada su ostali kratkih rukava u New Orleansu gde su ih Pelicansi dobili sa 114 – 107. Anthony Davis je dominirao na meču, koji je okončao sa 36 poena i 15 skokova.

Najzanimljiviji detalj meča desio se u trećoj deonici kada su se ‘pokoškali’ Cousins i Westbrook, a Boogie je isključen zbog grubog faula. Do toga momenta centar Pelicansa je imao 18 poena, no njegovo odsustvo nadomestio je ‘Obrva’ Davis koji je osigurao pobedu domaćih. Sa 8 asistencija povratak u formu najavio je i Rajon Rondo.

Kod OKC-a je najefikasniji bio Paul george sa 26 poena, Westbrook je zabeležio peti triple double ove sezone sa 22 poena, 16 skokova i 12 asistencija.

Minnesota je poražena na gostovanju u Charlotu, 102 – 118, bio je to sedmi poraz Wolvesa ove sezone, a za najnoviji neuspeh potrudio se centar domaćih Dwight Howard, koji je sa 25 poena, 20 skokova i 4 blokada, podsetio zašto je nekada nosio nadimak ‘Superman’. Supermanu je pomogao Batum sa 17 poena.

Kod Minnesota je najefikasniji bio Crawford sa 19 poena, Teague je dodao 18 kao i Towns (uz 12 skokova).

Nemanja Bjelica nastavlja sjajno koristiti ograničenu minutažu, za 15 minuta dodao je 7 poena, uz samo jedan promašaj iz igre, 3 skoka i 1 blokadu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*