Bivša zvijezda Rocketsa ponovo bez angažmana

Neki igrači jednostavno ne mogu na zelenu granu. Neosporni talenat, čovjek koji je pružao vrlo dobre partije u NBA ligi je otpušten iz svog kluba u Kini. Terrance Jones je svoje najbolje NBA dane proveo u Rocketsima. Bilježio je preko 12 poena i 6 skokova u prosjeku, no nije se uspio izboriti za ugovor u Rocketsima unatoč dobrim igrama.

Nakon toga potpisao je za Pelicanse i u jednom trenutku bio njihov glavni igrač, dok je Davis bio povređen. Svoju najbolju partiju je pružio u pobjedi protiv Lebrona i Cavsa kada je bio gotovo nezaustavljiv. No ni to mu nije donijelo ništa dobro, prešao je iste sezone u Buckse iz kojih je otpušten krajem sezone.

Kako nije pronašao angažman u NBA, otišao je u “obećanu zemlju” Kinu. Igrao je za Qingdao Eaglese i bilježio vrlo dobre brojke, kao i većina NBA igrača koji odu u Kinu. No igra nikada nije bila problem, već njegova disciplina. Izbačen je s treninga, a očekuje se da uskoro Eaglesi raskinu ugovor s njima. Umjesto njega bi trebali potpisati Poljskog veterana Maceja Lampea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*