Najbolje čuvana tajna NBA lige

Twitter

Katastrofalna večer za Jokića i njegove Nuggetse. Još jednom su pokazali da nemaju rješenja za Rakete i izgubili su 5. utakmicu zaredom protiv njih. Nakon što su u prošloj sezoni imali čistih 4-0, Rakete su još jednom došle do uvjerljive pobjede. Utakmica je bila rješena do poluvremena, vodili su 75-40 što je najveće njhovo vodstvo na poluvremenu u ovoj sezoni. Nije bilo Gordona i Andersona no to nije spriječilo da izrešetaju Nuggetse izvana.

Ariza je imao svoju večer ubacio je season high 25 poena uz 7/10 trojke, a Paul je dodao 23 poena i još 4 trojke. Rakete su odlično šutirale, a Malone je umalo imao i puno većih briga od poraza. Nikola Jokić je nezgodno stao sredinom druge četvrtine, te je šepajući napustio parket. Nakon vijesti da Millsap mora na operaciju i neće ga biti nekoliko mjeseci, ovo bi bio udarac kojega bi Nuggetsi teško preživjeli. Na sreću Nikola se vratio kasnije u utakmicu i ispostavilo se da povreda nije teže prirode.

Osim sjajne šuterske večeri gotovo svih igrača Rocketsa, jedan igrač se posebno istaknuo. Nedavno je D’Antoni izjavio da je Luc Mbah a Moute najbolje čuvana tajna NBA lige, a on je to dokazao i večeras. Imao je najbolju +- statistiku u posljednjih 20 sezona u NBA, tj kada je na terenu Rakete su zabile čak 57 poena više od Nuggetsa. Ubacio je samo 13 poena, no sjajnom obranom iz večeri u večer potvrđuje svoj status u ovoj ekipi.

Jokić je odigrao samo 26 minuta, Malone nije htio riskirati s njim i ubacio je 16 poena uz 7 skokova, dok je Barton bio najbolji strijelac sa 20 poena. Kod Raketa Harden je bio na rubu još jednog triple double učinka sa 21 poenom, 9 asista i 8 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*