Top 5: Učinak naših za 27/11/2017

1 Goran Dragić

Izvrstan tjedan Dragon je završio sa odličnom predstavom protiv Bullsa. Nakon užasne prve četvrtine, koja je dala najmanje poena u sezonu (završilo 13-7…) Dragon i Heat su se probudili. Dragon je izvrsno šutirao, bio je nezaustavljiv za bekove Bullsa, te sjajno surađivao sa suigračima (pogotovo Olynikom). Obrana solidna i na kraju je Dragon sjajan tjedan okrunio nagradom za Najboljeg igrača tjedna u Istočnoj konferenciji.

2 Bojan Bogdanović

Babo i Pacersi ne staju. Naš šuter je namjestio ruku i ne prašta nikome, a ovaj puta su se na drugoj strani nišana našli momci iz Orlanda. Nakon mirnog prvog poluvremena, gdje je ubacio samo jednu trojku Babo je opet razvalio u drugom dijelu. Utrpao je 19 poena i potpuno ugasio nade Magicu da bi mogli ostvariti ikakav rezultat.

3 Bogdan Bogdanović

Naši igrači izgleda jako vole igrati protiv Warriorsa. Jokić je prošle sezone razvalio Ratnike, ove godine je došao red na Bogdana. Iako je počeo s klupe, za njega vrijedi ona da nije bitno tko počinje već tko završava utakmicu. A Bogdan je upravo bio taj koji je završio. Pogodio je šut za pobjedu i to preko Draymonda Greena, na jednom teškom ulazu. Tako je osigurao Kingsima iznenađenje, a sebi prvi game winner.

4 Nikola Vučević

Najbolji igrač Magica. Nije zakazao ni protiv Pacersa no nije mogao sam. Magija u Orlandu je prestala i praktički samo Vuč pruža zadovoljavajuće partije. Ubilježio je 16 poena, no šut ga baš i nije služio ovu utakmicu. Dominirao je pod obručima sa 12 skokova i čak 3 blokade, no Bogdanović i Pacersi su ipak našli načina da neutraliziraju dobru igru Vučevića.

5 Jusuf Nurkić

Nurk polako ali sigurno postaje pravi razigravač s pozicije centra. Protiv Knicksa je sjajno upošljavao suigrače, imao je čak 6 asista. Odlično čita igru s visokog posta, no morati će pod hitno popraviti šut. Dosta često se odlučuje na šut s poludistance,no nije pretjerano precizan. Ukoliko uspije to nadograditi, biti će ga izuzetno teško čuvati. Dobro je surađivao s Lillardom, kao i svaki puta, a u obrani je standardno odradio odličan posao.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*