Lavine ponovo leti

Navijači Bullsa će uskoro imati razloga za radost. Zach Lavine se vraća punim treninzima, a izgleda kao da do povrede nikada nije niti došlo. Zasada je još uvijek na individualnim treninizima, zajedno sa Nikolom Mirotićem, a njih dvojica bi uskoro trebala krenuti s punim treninzima. Za početak će obojica biti u G-Ligi, kako bi što bolje ušli u natjecateljsku formu. Lavine izgleda nevjerovatno, zakucava kako hoće i ozlijeda je stvar prošlosti.

Trener Hoidberg je izuzetno zadovoljan s Lavineovim oporavkom. -“Nedavno se priključio treninzima, te je odradio sjajno 3 na 3 i 1 na 1 vježbe. 5 na 5 još uvijek ne može raditi, mora pohvatati sve akcije koje radimo, kako ofenzivno tako i  defenzivno. No oporavak teče sjajnim tokom i uopće nema problema s koljenom, što je sjajno.”- izjavio je trener Bullsa.

Osim Lavinea i Mirotić bi se uskoro trebao priljučiti ekipi, prvi puta nakon sukoba s Portisom. Bilo je dosta priča kako Mirotić više neće zaigrati u dresu Bullsa, no čini se da je situacija bolja nego prije. Biti će sa ekipom na idućoj utakmici protiv Sunsa, no u Denver neće putovati. Poslije toga bi se trebao vratiti redovnim treniznima s prvom ekipom i očekuje se njegov povratak na parket. Što se tiče Lavinea on bi sredinom prosinca trebao zaigrati, no u Bullsima su još uvijek dosta oprezni s prognozama.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*