Lebron izbačen, Kanter likuje!

Lebron James i Dwayne Wade su se vratili na “mjesto nesreće” u South Beach. Prvi puta da su zajedno u ekipi igrali protiv Miamia, ekipa s kojom su dominirali i osvajali naslove prije nekoliko godina. No, Lebron neće po dobrome pamtiti ovaj posjet Miamiu. Prvi puta u svojoj dugogodišnjoj karijeri je isključen s utakmice. U trećoj četvrtini je protestirao kod sudaca nakon što nije dobio jedan faul na ulazi, te suci nisu imali milosti.

Lebron se požalio kako je ovo bila samo odluka koja ja prelila čašu. -“Baš na toj akciji sam fauliran nekoliko puta. Dok sam vodio loptu, pa sve dok me Johnson nije udario po ruci na ulazu i dok sam krenuo na obruč. Rekao sam što sam rekao, a sudac me je odlučio isključiti. Nema veze, bitno je da smo pobijedili.”-

Do pobjede Cavse je vodio Kevin Love koji je bio nezaustavljiv. Ubacio je 32 od svojih 38 poena u prvom dijelu, gde su Cavsi i riješili utakmicu. Stigli su do 9 uzastopne pobjede i pokazali da je kriza s početka sezone stvar prošlosti.

Lebron je do isključenja ubacio 21 poen, uhvatio 12 skokova i podijelio 6 asista. Wade je nastavio dobru formu i ubacio 17 s klupe. Heat je predvodio Waiters koji je ubacio 21 poen, dok je rookie Adebayo s klupe za 18 minuta ubacio 19 poena uz 6 skokova. Lošu utakmicu je odigrao naš Goran Dragić, koji je bio debelo ispod svoj prosjeka. Ubacio je samo 7 poena uz loš 1/5 šut iz igre.

Ovaj meč imao je i svoju ‘petu četvrtinu’, nakon što je Enes Kanter, centar Knicksa, u svom stilu prokomentarisao isključenje:

24068257_2008909759137538_3057850496470734029_n.jpg

1 Trackback / Pingback

  1. Zatvor za Kantera - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*