Jokićeva povreda zasjenila pobjedu

Denver Nuggetsi su se uspjeli provući protiv Bullsa. No, nije bilo nimalo lako. U utakmicu su ušli bez Millsapa i Chandlera, a u drugoj četvrtini su ostali i bez najboljeg igrača. Nikola Jokić je nezgodno stao na Grantovu nogu, te povredio zblog. Pogodio je oba bacanja poslije faula, no izašao je van iz igre očito šepajući. To je uplašilo Malonea i navijače Nuggetsa, jer da su ostali i bez Jokera mogli bi već sada pozdraviti playoff. Srećom snimke su pokazale da nije došlo do teže povrede, te bi Nikola mogao uskoro nazad na parket.

Bullsi su iskoristili šok u redovima Denvera te su vodili kroz gotovo čitavu utakmicu. Centarski duo Lopez-Markkanen je dominirao i postigao svaki poa 20 poena, a Nuggetsi nisu imali odgovor na njih. U završicu se ušlo s prednosti Bullsa, no onda na scenu stupa Barton. Prvo je fauliran na trici, te pogađa sva tri bacanja i daje prednost Nuggetsi, 30-ak sekundi prije kraja. Dunn pogađa na drugoj strani, no to je značilo da Nuggetsi imaju 10 sekundi za zadnji napad. Barton dobija loptu, prolazi Granta i pogađa polaganje za pobjedu Nuggetsa.

Na kraju je Barton ubacio carrer high 37 poena, dok je Harris dodao 20. Jokić je stigao odigrati samo 16 minuta, te je postigao 8 poena, uz po 4 skoka i asista. Markkanen i Lopez su ubacili po 20, Dunn je stao na 19 ubačaja, dok je Holiday ubacio 16.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Prve informacije o Jokićevoj povredi - Ostatak Sveta
  2. Jokić o povratku na teren - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*