Kralj patosirao Princa

Twitter

Cleveland Cavsi su doživjeli nevjerovatne promjene u samo nekoliko tjedana. Od jedne od gorih ekipa lige, gdje su bili na dnu po defenzivnom ratingu, totalno su preokrenuli sezonu i sinoć su ostvarili 10. pobjedu zaredom. Posljednja žrtva su bili Hawksi koji su nedavno nanjeli poraz Cavsima i bacili ih u rupu. Lebron i Love su dočekali svoju osvetu.

Prošlu utakmicu je odlučio Dennis Schroeder. Izneredio je Cavse ulazima i asistencijama, a činilo se da će tako biti i ovaj puta. U prvom dijelu Calderon nije imao rješenja za njega, no u drugoj polovici Kralj je preuzeo stvar u svoje ruke. Limitirao je Schroedera u drugom dijelu na samo 10 poena i to je bio ključ pobjede. U trećoj četvrtini Cavsi su na krilima Lovea, koji je ubacio 3 trojke, preokrenuli rezultat. Gubili su 4 na poluvremenu, a do kraja četvrtine su vodili 9 poena. Hawksi su se pokušali vratiti, no Lebron i Wade pogađaju svoje šuteve i Cavsi su mogli slaviti.

Osim Schroedera i Prince je osjetio Lebronovu obranu. King je udario sjajnu blokadu krilnom igraču Hawksa i tako zaokružio svoju dominaciju u obrambenom dijelu. Kralj je na kraju ubacio 24 poena uz 12 asista, Love je dodao 25 uz čak 16 skokova, a ponovo je odličan s klupe bio Wade s 19 poena. Kod Hawksa Schoreder je ubacio 27 poena uz 5 asista, a Turčin Ilyasova je s klupe dodao 22, a Bellineli 18 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*