Thunderi prekinuli niz poraza, Pistonsi zaustavljeni

Twitter

Neizvesna završnica u Oklahomi pripala je domaćinu koji je savladao Timbervulvse sa 111 – 107 i tako stigli do devete pobede u sezoni. Najefikasniji kod OKC-a bio je George sa 36 poena, 9 asistencije i 4 skoka, Adams je dodao 27 poena, Westbrook je bio na ivici triple doubla sa 15 poena, 14 asistencija i devet skokova. Nemanja Bjelica nije igrao za Wolvse, a Towns i Wiggins postigli su po 23 poena.

Bogdan Bogdanović pružio je partiju karijere od kada je stigao u NBA ligu, donevši Sakramento Kingsima novu pobedu u neizvesnoj završnici.

Wizardsi su ubedljivo savladali Detroit 109 – 91 i tako prekiuli seriju pobeda ovog tima. Najefikasniji je bio kod pobednika Morris sa 23 poena i 7 skokova. Drummond je kod poraženih imao double doube (14 p, 17 sk), dok je Boban Marjanovič igrao šest minuta i za to vreme postigao 5 poena i 1 skok.

Warriorsi su i pored incidenta sa Durantom bili ubedljivi u Orlandu, dok su Spursi gurnuli Memphis sve dublje u ambis.

Pacersima nije pomogla sjajna partija Viktora Oladipa, koji je ubacio 36 poena, da izbegne poraz u Torontu od Reptorsa (120 – 115). Kanadski tim vodio je DeRozan sa 26 poena:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*