“Melo bi trebao ulaziti s klupe”

Sezona Oklahoma City Thundera ne ide po planu. Aktualnom MVP-u lige Westbrooku su se preko ljeta pridružili Paul George i Melo, te se od ovog trojca očekivalo puno više. Najavili su napad na titulu, no kako sada stvari stoje ni playoff nije siguran. Trenutno su na 9. mjestu Zapadne konferencije sa negativnim omjerom, 10-12.

Donovan se još uvijek nije najbolje snašao i dosta luta u traženju petroke. Problem je što dolazi od ogromnog pada koncentracije, gdje prvi dio utakmice odrade odlično, da bi se u drugom desio neobjašnjivi pad. Obrana je ispod svake razine, Donovan inzitira da Adams iskače na pick and rollu, što ostavlja reket praznim, a Melo jednostavno više nije dovoljno pokretan da se pokrije. Tu dolazi do velikih problema. Napad nije ništa bolje. Tvrdnje da će im trebati 3 lopte za igru su se nažalost pokazale točnima. West, George i Melo se ne žele odreći svojih šuteva, pa su njihovi napadi često negledljivi.

Jalova ‘Grmljavina’, ili (ne)moguća misija pomirenja tri velika Ega

Bivša legenda NBA lige i odnedavno i Hall of Fame igrač Tracy McGrady je dao zanimljiv prijedlog. Gostovao je u ESPN-ovoj emisiji The Jump i istakao kako je Wade prihvatio ulogu s klupe, te da bi isto trebao napraviti i Melo. -“Nakon 15 godina u Ligi i način na koji mu se karijera razvijala, mislim da bih trebao to uzeti u obzir. Nalaziš se u ekipi contendera za naslov prvaka. Mislim ako je to napravio čovjek koji je osvojio 3 naslova prvaka i bio je MVP Finala, čvrsto ti preporučam da i ti probaš.”-izjavio je T-Mac.

1 Trackback / Pingback

  1. "Tako nešto ne dolazi u obzir..." - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*