“Okršaj” van terena

Sinoć su snage odmjerile ekipa Wolvesa i Clippersa. Jimmy Butler je napokon pokazao zašto su ga Wolvesi doveli ove sezone. Ubacio je 20 od svoja  33 poena u posljednjoj četvrtini i donio pobjedu protiv okrnjenih Clippersa. Ekipa iz Los Angelesa kao da je prokleta, dosada su uvijek muku mučili s povredama, a ove sezone situacija je još i najgora. Prvo je naš Miloš Teodosić doživio povredu, nakon toga je Beverly završio sezonu, a posljednji je bio Griffin kojega neće biti preko 2 mjeseca.

U ovom meču nažalost nije bilo naših igrača, obojica su spriječeni zbog povreda, no nisu propustili priliku za druženje. Teodosić i Bjelica su se našli prije utakmice. Podružili su se neko vrijeme, koliko su im obveze dopustile, a Bjelica je ovaj susret ovjekovječio i slikom.

Good to see my brother @milosteodosic4 and another W at home. Can’t wait to be back #workinghard #srbiludaci??

A post shared by Nemanja Bjelica (@nemanjabjelica8) on

Bjelica je propustio posljednjih 6 utakmica zbog povrede stopala, istog zbog kojega je propustio Eurobasket. Srećom povreda nije teže prirode i Nemanja je već nekoliko utakmica u opremi na klupi te bi se uskoro trebao vratiti na parkete. Teo je u malo goroj situaciji, te bi s parketa mogao izbivati do kraja godine. On je odigrao samo 2 utakmice ove sezone, no Clippersi sigurno željno isčekuju njegov povratak, pogotovo nakon saznanja da Beverlya neće biti do kraja sezone.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*