Čudesni Booker

Devin Booker je još jednom imao jednu od “svojih” večeri. Torpedirao je Sixerse i vodio Sunse do pobjede. Počeo je jako loše, u prvoj četvrtini je šutirao samo 2/11, no onda kao u utakmici protiv Kelta kada je ubacio 70 poena, u drugom dijelu se budi. Rešetao je iz svih pozicija, neutralizirao povratak Sixersa i vodio Sunse do pobjede.

Sunsi su na veliki odmor otišli sa 13 poena prednosti, a to se popelo sve do 17 razlike u trećoj četvrtini. Nakon toga na scenu stupa Redick koji ubacuje 2 trojke zaredom u posljednjoj četvrtini i smanjuje prednost na samo 5 poena. To je bilo najbliže što su se Sixersi primaknuli, jer na drugoj strani prvo Ulis ubacuje trojku, da bi nakon toga Booker stavio točku na i sa dva pogođena šuta iz iduća dva napada i na kraju kontrom kojom su otišli na nedostižnu prednost.

Sixersi su bili jako loši u ovoj utakmici, glavni razlog njihovog poraza je očajan šut za tri poena, promašili su čak 20 trojki. Embiid je ubacio 22 poena uz 12 skokova, Simmons stao na 20 poena uz 8 skokova, 7 asista i čak 6 ukradenih lopti. Dario Šarić je ubacio 10 poena uz 9 skokova. Kod Sunsa Booker se na kraju zaustavio na 46 poena, tome je dodao 8 skokova, a odličnu utakmicu je odigrao i Warren sa 25 ubačaja. Bender je ubacio jednu trojku i završio je na 3 poena. Ovom utakmicom Booker se pridružio Lebronu Jamesu kao jedinom igraču sa min. 10 utakmica sa 30+ poena

1 Trackback / Pingback

  1. Nakon partije života, sinoć ga izneli sa terena - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*