“Dear Basketball”

dear basketball

Kobe Bryant je čovjek koji je osvojio gotovo sve što se može osvojiti u košarci. MVP nagrade, Allstar nastupi, 5 titula NBA prvaka, u svojoj 20-godišnjoj karijeri nema trofeja ili nagrade na koju Kobe nije “stavio svoje prste”. No, uskoro bi mogao u svoju vitrinu dodati jedan neočekivani trofej, nešto što nikada nismo mislili da će osvojiti.

Naime, nedavno je snimljen kratkometražni film o njegovim usponima i padovima u karijeri, nazvan Dear Basketball. Kobe je usko surađivao na tom filmu, davao svoje ideje i zamisli, a upravo je taj film ušao u uži izbor za najveću filmsku nagradu, Oscara. U konkurenciji 63 filma, Dear Basketball je ušao među 10 finalista za nagradu, koja će biti objavljena na već poznatoj dodjeli Oscara u Los Angelesu.

Kobe je naravno počašćen što je ušao u uži izbor za nagradu, a poznavajući njega sigurno je žarko želi i osvojiti. Film je režirao Glen Keane, a priča je zasnovana na Bryantovoj pjesmi istoimenog naziva kao i film u Players’ Tribune-u, koji je izašao 2015. godine.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mamba stiže na male ekrane! - Ostatak Sveta
  2. And 'Oscar' goes to... Kobe!!! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*