Kakav je Steph čovek?

ClutchPoints

Izvor: Golden State Warriors Balkan

Džeret Džek, bivši plejmejker Voriorsa, otkrio je da ga je Kevin četiri dana pre početka prelaznog roka prošle godine u sred noći pozvao na telefon da bi se raspitao o Stefovoj ličnosti:

“Nikome nisam ispričao ovo… Bio je 28. jun, pozvao me je oko 03.00h iza ponoći. Zapravo, prvo mi je poslao poruku: “Hej, mogu li da popričam sa tobom na minut?”. Napisao sam mu da može. Onda me je pozvao i pitao: “Kakav je Stef Kari?”. Iznenadio sam se: “Kako to misliš kakav je?”, a on je rekao: “Mislim, da li je onakav kakvim ga predstavljaju na TV-u ili je totalno drugačiji lik iza zatvorenih vrata?”. Otprilike sam mu odgovorio: “Gledaj, brate, reći ću ti ovako: Stef je jedna od najboljih osoba koje sam ikad upoznao u životu. Od muškaraca, žena, košarkaša… On je jedan od onih sjajnih ljudi.”

Nastavio je da mi postavlja pitanja o tome, Voriorsima, Bobu Majersu, Džou Lejkobu, navijačima… Pomislio sam: “Oh, čoveče, ovo nije dobro”. Kada sam spustio slušalicu, pozvao sam mog brata: “Čoveče, ovaj je poludeo”. A on je bio u stilu: “Ma ne, ne može to da uradi, ne, ne, ne”. “Ne znam, bio je vrlo radoznao malopre”, rekao sam mu. Pre tog poziva nikada nisam pomislio da će se ta stvar oko Golden Stejta desiti.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*