Košarka ponovo u Seattleu?

(Photo by Andy Hayt/NBAE via Getty Images)

Seattle Supersonicsi su definitivno ekipa koja je obilježila 90-te godine u NBA ligi. Kemp i Payton su bili jedan od najuzbudljivijih dueta lige, a nisu se okitli naslovom prvaka samo zato što su igrali u eri Jordana i Bullsa. Igrali su nezaboravna finala i prava je šteta što nemaju barem jedan prsten.

Nakon toga dolaze teški dani za nekada sjajnu franšizu. Nakon odlaska preteče Splash Brosa Raya Allena i Rashada Lewisa(i naravno našeg Vladimira Radmanovića) ekipa polako ulazi u probleme. Iako su na draftu birali nadolazeću zvijezdu NBA lige Kevina Duranta, franšiza se preselila u Oklahomu i tako zatvorila jedno poglavlje NBA lige.

Ekipa poput Sonicsa sigurno fali u ligi, a ljubitelji oldshool košarke će sigurno biti oduševljeni viješću da bi se košarka mogla vratiti u Seattle. Postigli su dogovor s gradom oko obnove njihove Key Arene, koja će sada ispunjavati NBA standarde. Dugo vremena se pokušavalo vratiti Sonicse u život, razne franšize su se raspitivale oko povratka ovdje, no dogovor nikada nije postignut. S ovom novom arenom šanse rastu da ćemo ponovo gledati košarku u Seattleu.

1 Trackback / Pingback

  1. Košarka se vraća u Seattle - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*