“Ne zanima me statistika”

Twitter

Jedan od najmlađih igrača Eurolige, a ujedno i jedan od najboljih, Luka Dončić je imao još jednu utakmicu za pamćenje. U porazu u produžetku od Olympiakosa ubilježio je carrer high od 33 poena, a tome je dodao i 6 skokova, te 4 asista. I to sve protiv jedne od najboljih obrambenih ekipa lige. No unatoč nevjerovatnoj predstavi Luka nikako nije bio zadovoljan poslije utakmice.

-“Ne zanima me što sam ubacio najviše u karijeri, izgubili smo. Ne osjećam se dobro. Nisam napravio dovoljno, tako da mi stvarno nije bitno što sam ubacio 33 poena, kada nismo pobijedili.”- rekao je možebitni prvi pick nadolazećeg drafta. Iako je igrao sjajno, te zajedno s Carrolom uspio nadoknaditi 13 poena razlike protiv neugodnih Grka, Luka je a kraju ostao razočaran.

No bio je radostan što je igrao protiv svojeg idola Spanoulisa kojega izuzetno cijeni. -“Imaju sjajnu ekipu predvođenu Spanoulisom i Printezisom. Spanoulis je moj idol i razlog zašto nosim broj 7 na leđima. I protiv Papanikolaua uživam igrati. Volim dolaziti ovdje u Grčku, imam tu puno prijatelja. Volim ovdje igrati, volim ovaj grad i navijače.”- završio je mladi Luka.

Na kraju valja nadodati da je Luka prvi strijelac Eurolige, te ujedno i igrač s najboljom valorizacijom. Luka u 40 minuta igre ima valorizaciju 39,11 dok njegov prvi pratitelj Nando DeColo ima tek 31,85, što je nevjerovatno za ovako mladog igrača.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*