Lebron bolji od Jordana i Kobea

Vječno pitanje svih košarkaških znalaca je tko je bolji, Jordan, Kobe ili Lebron. Nešto slično kao ono pitanje, što je bilo prije kokoš ili jaje. Pravog odgovora zapravo i nema, sva trojica su dominirala u svojim vremenima i zapravo je bespredmetno pričati tko je najbolji.

No Lebron je po jednoj stvari uvjerljivo najbolji u povijesti NBA lige. Otkada se dodjeljuje nagrada za Igrača Mjeseca Lebron je neprikosnoven u toj kategoriji. Do ove godine Lebron je sakupio čak 34 nagrade, dok je Kobe iza njega sa 17. Naravno ovo ne govori da je Lebron najbolji košarkaš ikada, jer postoje mnogi faktori koji odlučuju o ovoj nagradi. No da se Lebrona može uzeti u obzir kod priče oko najboljega, to svakako.

Kako Lebron igra ove sezone, vjerujemo da neće stati na ovom broju. Predvodio je Cavse do pravog preokreta u sezoni, nanizali su 13 uzastopnih pobjeda, a Lebron je nezaustavljiv. No, prave utakmice tek dolaze, drugi dio sezone će biti krucijalan, a srećom uskoro će dobiti pomoć od Irvingovog zamjenika Isaiaha Thomasa koji još uvijek čeka svoje prve minute u dresu Cavsa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*