Melo u povijesnim knjigama

Oklahoma Thunder nije dobro ušla u ovu sezonu. Imali su velika očekivanja, okupili su svoju Veliku trojku i ambicije su bile visoke. Trenutno, stvari ne idu po planu. Thunderi se muče, nikako ne mogu ukomponirati svoju trojku, nitko se ne želi odreći svojih šuteva i Donovan će ubrzo morati nešto smisliti. Jedan od tog trojca je i Carmelo Anthony, možda i najosporavaniji.

Melo nikada nije bio u pobjedničkoj ekipi, nikada nije bio niti blizu naslova prvaka, dok je uvijek bio u vrhu što se tiče najboljih strijelaca lige. No jedna stvar mu se ne može osporiti, a to je konstanta. Melo iz večeri u veče pruža odlične igre, a to je dokazao i prošle godine u dresu Knicksa kada je prestigao Ewinga kao najbrži igrač koji je stigao do 10000 poena u dresu New Yorka.

Carmelo Anthony ispisao istoriju

Sada je još jednom ostavio Ewinga iza sebe i uz njega je postao jedini igrač koji je startao u prvih 1000 utakmica svoje karijere. Počeo je posljednji meč protiv Grizzliesa i tako stigao Ewinga.

Ostavio je iza sebe veličine kao što su Lebron James i Tim Duncan, a u idućoj utakmici protiv Hornetsa ima priliku i prestići velikog centra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*