Izgleda da je problem u Westbrooku?

Sjajnu utakmicu smo vidjeli između Nuggetsa i Pacersa. I još jednom smo vidjeli tko je neočekivani pobjednik George tradea. Pacersi su se mučili gotovo čitavu utakmicu, dok na scenu nije stupio njihov najbolji igrač ove sezone, Victor Oladipo. Probudio je uspavane Pacerse, vodio ih do produžetka, a tamo su potpuno razmontirali Nuggetse.

Nakon prve četvrtine Pacersi su se našli u zaostatku, koji su uspjeli smanjiti do poluvremena. U drugom dijelu polako se budi Oladipo i Pacersi malo po malo stižu rezultat. Igralo se u egalu sve do posljednjih minuta, a Nuggetsi su ušli u posljednjih 10 sekundi s 2 poena prednosti. Oladipo se na to odlučuje na ulaz, malo prejako polaže, no Thad Young je spreman i zakucava za izjednačenje i produžetak.

U dodatnom vremenu postojala je samo jedna ekipa, Pacersi su nadigrali Nuggetse sa 12-2 i tu je priči bio kraj. Denver je i dalje bez Millsapa i Jokića te se to nažalost vidi na njihovoj igri. Ovu utakmicu Millsapa je dostojno zamijenio Lyles koji je ubacio carrer high 25 poena za samo 26 minuta, dok su Barton i Harris svaki dodali po 21.

Oladipo je također došao do svog carreer higha, ubacio je 47 poena uz 7 skokova i 6 asista, a pratio ga je Turner sa 24 i 9 skokova. Babo je bio samozatajan ovu utakmicu i ubacio je samo 7 poena.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Crna pantera" probudila Indianapolis - Ostatak Sveta
  2. Indiana Pacers 2017-2018 Zemlja košarke ponovo živi! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*