Zbog Hardena – 35 godina zatvora!

Trenutno prvo ime lige i najveći kandidati za MVP-a regularnog dela, James Harden ponovo je u centru skandala. Ljubitelj noćnih klubova, striptizeta i žena, bio je povod jednog od spektakularnih suđenja u SAD.

Epilog suđenj – bivši zaposlenik striptiz kluba u koji je Harden voleo zalaziti, Darian Blount, osuđen je na 35 godina zatvora jer je s pomoćnicima pretukao sina Mosesa Malonea i to zato jer je ovaj na društvenoj mreži kritikovao Jamesa Hardena.

Malone senior podneo je sudsku tužbu protiv Hardena, i to u maju ove godine. Harden se teretio da je platio 20,000$ u kešu da napadnu i opljačkaju Malonea prošle godine. Njih dvojica su se sukobili jer je Malone na Facebooku prozvao Hardena da naplaćuje deci 250$ za sudelovanje u njegovom kampu, a prema njemu ovo je bio Hardenov odgovor. Bio je napadnut sa vatrenim oružjem, a ukradeno mu je otprilike 15,000$ u nakitu. Navodno je i jedan napadač rekao Maloneu da nije poštovao Hardena i da mu je ovo kazna.

 

Sin bivšeg Allstara tuži Hardena!

Go govori istinu, a ko laže u ovoj priči teško je zaključiti, Harden je na sudu prošao neoštećen, ali Blount će u zatvoru provesti 35 godina zbog nasilja i branjenja Jamesa Hardena od kritika na društvenim mrežama.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*