Braća Ball u ‘zemlji košarke’

Twitter

Saga zvana – gde će braća Ball završiti ove zime – je konačno završena. Kako javljaju američki mediji, a potvrdio je i sam klub, Lamelo i LiAngelo Ball potpisali su svoje prve profesionalne ugovore sa litvanskim klubomVytautasom.

Tako će se LaMelo (16) i LiAngelo (19) priključiti klubu iz ‘zemlje košarke’, koji nastupa u litvanskoj prvoj Diviziji, ali i u Baltičkoj ligi gde su trenutno četvrti sa 4 pobede i 1 porazom.

 

Hrvatska epizoda

Zabavljalo nas je do sada spekulisanje gde će Ballovi završiti karijeru. A epizodnu ulogu odigrao je i hrvatski prvak Cedevita.

Naime, košarkaški portal Sportando javio je kako su LaMelo i LiAngelo Ball, mlađa braća Lonza, 2. picka na ovogodišnjem draftu, ponuđena Cedeviti. Isti izvor ne navodi koji je bio odgovor hrvatskog prvaka.

LaMelo i LiAngelo Ball su u centar pažnje došli jučer nakon što je njihov kontroverzni otac LaVar povukao 19-godišnjeg LiAngela sa sveučilišta UCLA na kojem ovaj mladić nije zaigrao niti minutu, a pažnju na sebe je skrenuo uhićenjem u Kini kada je s nekoliko svojih suigrača krao u supermarketu. Već ranije je LaVar povukao 16-godišnjeg LaMela iz srednje škole, a američki mediji javljaju kako je obitelj Ball donijela odluku da njih dvojica već ove sezone igraju profesionalnu košarku.

Novac, kažu američki izvori, nije važan obitelji Ball – važnije im je da LiAngelo i LaMelo imaju minutažu u novom klubu.

1 Trackback / Pingback

  1. Cirkus je stigao i u vaš grad... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*