U Memphisu i dalje vlada nezadovoljstvo

Jedno od najvećih iznenađenja dosadašnje sezone je bila smjena trenera Grizzliesa, Davida Fizdalea. Upao je u crnu seriju sa svojom ekipom, a iako je prošle sezone izborio playoff, nakon toga mu nije bilo spasa. Osim loših igara Fizdale se posvađao i sa najvećom zvijezdom ekipe Marcom Gasolom. Kap koja je prelila čašu je bila neuvođenje Gasola u posljednjoj četvrtini u porazu od Netsa i tu je bio kraj njegovoj eri kao trenera Memphisa.

Nakon ove smjene Grizzliesi se nalaze na raskrsnici. Conley je i dalje izvan stroja, Gasol nije u cvijetu mladosti, a na ovakvo jakom Zapadu trebati će im izvrstan nastavak sezona kako bi izborili playoff. Gasol se već bunio kako je atmosfera u ekipi loša, obrana se niti ne igra, a s njim se slaže i nova akvizicija Tyreke Evans.

-“Nemamo identitet kao ekipa. Samo izađemo na teren i igramo. Svaka druga ekipa ima indentitet, način na koji igra. Mi igramo, pa šta se desi, desi se.”- izjavilo je krilo Memphisa.

On je možda i jedino ugodno iznenađenje u ekipi. Igra odličnu sezonu i napokon podsjeća na onog Evansa koji je bio rookie godine u Sacramentu. Nažalost ostatak ekipe ga ne prati, a uskoro će morati imenovati zamjenika Fizdalea i napokon objaviti u kojem smjeru žele ići.

Renesansa Tyrekea Evansa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*