“Osjeća se da ima puno velikih utakmica u nogama”

Ekipu Clippersa je ove sezone pogodilo dosta nesreća. Ostali su praktički bez pola ekipa zbog  povreda, no sada im se igrači polako vraćaju na parket. Nakon Galinaria drugi na redu je bio Miloš Teodosić, koji je odmah pozitivno utjecao na igru svoje ekipe.

Naime, s njim u sastavu Clippersi ne znaju za poraz, a nakon što su dobili Raptorse sinoć su pali i momci iz Orlanda. Teo je obje utakmice odigrao na solidnom nivou, no kao i obično bio je najbolji kada se rezultat lomio. To je prepoznao i njegov trener Doc Rivers. -“Još uvijek ga nisam upoznao do kraja, pa vodim ga samo 7 utakmica. No primjetio sam da je puno agresivniji u završnicama utakmica, što je sjajno. Jednostavno se vidi da ima puno velikih utakmica u nogama. On je rookie od 30 godina koji je igrao Finala Eurolige, Olimpijade, Svjetskog prvenstva, a to se bogami osjeća na terenu.”- rekao je Rivers o svojem playmakeru.

Teo je protiv Raptorsa pogodio neke ključne lopte, iako ga šut nije dobro služio u prvom dijelu, a protiv Magica je ubilježio 8 poena i po 6 skokova i asista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*