“Ovakav tip igrača sigurno nikada više nećete videti!”

Izvor: Cleveland Cavaliers Balkan

“Njemu je igra usporena. Sada ću da pokušam da objasni. Kada se neko profesionalno bavi sportom 15 godina, on je već sve video i doživeo. LeBron je odigrao preko 1300 utakmica u svojoj NBA karijeri. U svakoj utakmici se desi nešto drugačije, nešto jedinstveno. Jednostavno, čovek dođe do trenutka kada je već sve video. On unapred zna šta će protivnički tim da odigra, odmah po njihovom kretanju. Ali to nije jedinstveno samo za njega. Mnogi velikani su imali tu sposobnost, da imse igra uspori, da već znaju šta će se desiti, pa lako pronađu pravi potez. 

Ono što je jedinstveno kod LeBrona je to što je on fizički sličan, ako ne isti igrač kao pre 5, 6 godina. Svi igrači opadnu fizički posle 10 godina u ligi, a pogotovo posle 15. On ne! Slična situacija je i sa Bradyem, i zato je on GOAT fudbala (NFL).

Ljudi treba da uživaju u onome šta pruža LeBron, koji je koliko vidim odigrao sve utakmice ove sezone do sada. Treba da uživaju i budu zahvalni onome šta gledaju svaku noć. Ovakav tip igrača sigurno nikada više nećete videti!” – Cris Carter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*