Durant deli poljubce, Lebron savete

Cavsi su savladali Lakerse, 121 – 112, za deseti uzastopni trijumf na svom terenu. Lakersi su krenuli bolje ali Cleveland je okrenuo tokom druge deonice i od tada strpljivo gradio pobedu.

Treba li naglasiti da je ponovo dominirao Lebron James, sa 25 poena, 12 skokova i 12 asistencija, bio je to 59-ti triple double u karijeri sa čime se izjednačio sa Larry Birdom. Kevin Love je dodao 28 poena i 11 skokova. Lebron je u jednom momentu prišao Lonzu Ballu i nešto mu došapnuo, verovatno neki savet, i tako pružio podršku u dosta teškoj situaciji kroz koju prolazi play Lakersa

 

Warriorsi su i bez Currya i Green lako izašli na kraj sa Mavsima. Vodio ih je Durant sa 36 poena, 11 skokova i 7 asistencija. Nowitzski je najavio da ostaje još jednu sezonu, a Durant je džentlmentski poljubio jednu gospođu u publici koju je pogodila lopta:

Kingsi nastavljaju sa očajnim nizom. Sinoć ih je pobedila Minnesota. Osim Randolpha u timu iz Sacramenta niko ne opravdava svoju startnu poziciju, dok je klupa Kingsa najefikasnija u ligi. Sinoć je i Bogdanović počeo sa klupe, a igrao je čak 32 minuta – ubacio je 9 poena, pogodio tri trojke, imao i 6 skokova i 3 asistencije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*