Kelti merkaju Davisa

Prošlo ljeto je bilo jedno od najzanimljivijih što se tiče tradeova. Zasada se već polako naziru pobjednici tih razmjena, a vječni pobjednik je opet bio i Ainge. Poslao je Thomasa za Irvinga, a kako sada Kelti igraju čini se da je još jednom pogodio. Uz to treba dodati i draftanje Tatuma, koji će za koju godinu biti strah i trepet lige.

No i sam Ainge zna da mu fali još jedan superstar kako bi mogao zapravo izazvati Warriorse. Ovo je možda dovoljno za dominaciju u regularnoj sezoni, te gustu borbu sa Cavsima za prvaka Istoka, no za Warriorse ipak treba malo više. U duhu toga, Kelti su izjavili kako su definitivno zainteresirani za Anthony Davisa, Allstara Pelicansa koji bi mogao uskoro postati dostupan.

Pelikani su napravili jako malo kako bi okupili konkurentnu ekipu oko svojeg najboljeg igrača. Istina, doveden je Cousins, no ostatak ekipe nije niti blizu dobar za najveće domete. To izgleda vidi i Demarcus koji postaje slobodni agent na ljeto. Ukoliko on ne produži ugovor, Davis gotovo sigurno pakuje kofere.

Tu na scenu stupaju Kelti. Skupljali su resurse godinama, imaju pregršt pickova i kvalitetnih mladih igrača i sigurno bi mogli napraviti solidan paket koji će zadovoljiti Pelicanse. Teško da će uspjeti okupiti pravu ekipu oko Davisa, a i njemu je strpljenje pri kraju. Kada bi stigao u Boston, uz Irvinga, Horforda i Tatuma bi činio ekipu dostojnu i Warriorsa, te bi sigurno bili itekako konkurenti za naslov.

 

1 Comment

  1. Ne može igrati s irvingom i horfordom. Horfordom bi zbog usklađivanja plaća morao biti uključen u trade. S njim bi vjerojatno poslali Browna i lakersov Pick.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*