Hill na izlaznim vratima

Razočarani George Hill je na izlaznim vratima Kingsa. Nedavno je izjavio kako se osjeća “prevarenim” jer se Kingsi ne bore za playoff, a sada je uprava odlučila zamijeniti nezadovoljnog igrača. Iako je tek nedavno potpisao, Hill se nije iskazao dosada u dresu Kingsa, te su obje strane nezadovoljne. Stavljen je na trade block i Divac će vidjeti što može dobiti za nezadovoljnog beka.

Prošle sezone George Hill je igrao vrlo dobro u dresu Jazza. Iako je imao problema s povredama, kada je igrao bio jedan od konstantnijih igrača. Isticao mu je ugovor, a odlučio se ne prihvatiti ponudu Jazza za produženje jer je očekivao nešto bolje. Na kraju do toga ipak nije došlo i Hill je pred kraj roka potpisao za Kingse.

Dali su mu solidne novce, no prema Hillu obećali su mu i borbu za playoff. Kako je ekipa Kingsa jedna od slabijih u ligi (ali i mlađih) ne vjerujemo kako će Hill mislio da će ovo biti realno obećanje. No sada je razočaran s rezultatima ekipe i više nije zadovoljan u Kingsima.

Hill se odlučio za put na kojemu će biti plaćen, potpisao je za 40 miliona $ na 2 godine, novac koji ni blizu ne bi mogao dobiti od nekog contendera. Što znači da je zapravo sam kriv za ovo.  Sada je zapeo u Kingsima u procesu rebuildinga, no ukoliko se strpi već iduće sezone bi mogao biti u jednoj od hit ekipa lige.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*