Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem

Početak sezone je definitivno obilježila stravična povreda Gordona Haywarda. Kako je izgledalo na početku činilo se da bi mu čak i karijera mogla biti dovedena u pitanje, no Gordona je naporim radom došao do toga da možda i zaigra ove sezone! Detaljno je objasnio u svom blogu kako napreduje oporavak, naporno radi svakog dana, a već je skinuo i zaštitnu čizmu. Oporavak ide polako ali sigurno, a Gordona možemo vidjeti na gotovo svakoj utakmici Bostona kako bodri svoje suigrače koji vrlo dobro guraju i bez njega.

Nedano je Gordon skinuo zaštitnu čizmu, no i ne samo već je snimljen i kako hoda ne pomažući ni štakama.

Ovo podgreva nade fanove Kelta da bi ga već ove sezone mogli videti na terenu. Nevjerovatno zvuči da nakon onakve povrede na početku sezone, zaigra za samo nekoliko mjeseci, no Gordon se oporavlja munjevitom brzinom, te čak ni ta opcija nije isključena.

Naravno Gordon je izjavio kako neće žuriti s povratkom. -“Sigurno se neću vratiti dok god ne budem 1000% uvjeren u sebe i nogu da mogu izdržati ovaj ritam NBA lige. Toplo se nadam da će povratak biti ove sezone, ali ne razbijam glavu s time.”-izjavio je Hayward na nedavnom treningu Boston Celticsa.

Gordon Hayward je samo mjesec dana poslije stravične ozlijede počeo trenirati. Naravno, nije niti blizu punog oporavka, no vijesti da već polako šutira je sigurno sjajna i znak da sve prolazi u najbolje redu.

Podsjetimo se Hayward je nakon strašne ozlijede dobivene u utakmici protiv Cavsa out do kraja sezone. Stigla je i službena potvrda od Celticsa. Iako su neke prognoze bile puno optimističnije, da će Gordon možda na parket oko travnja, na kraju će ipak presjediti sezonu. Što je zapravo i očekivana odluka nakon teškog loma.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Kako dalje bez Haywarda? - Ostatak Sveta
  2. Boogie Cousins u Bostonu... nakon ove odluke NBA sve je moguće! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*